2015. április 17., péntek

Te is tudsz kertészkedni! - pályázat fővárosi osztályoknak (4-5-6 osztályosok)


A Szamóca Kiskertész Tanoda pályázatot hirdet 4-5-6 osztályos fővárosi osztályoknak, iskolakert-mintakert programban való részvételre. A nyertes osztályok egy fél éves kertészkedős programban vesznek részt.

A pályázatra egy oldalas fényképes bemutatkozást várunk, az osztály eddigi kertészkedős tevékenységével kapcsolatban / vagy egy rajzokkal ellátott esszét arról, hogy milyen iskola kertet szeretnének a jövőben kialakítani az iskolájuk udvarán.



A nyerteseket szakmai zsűri választja ki. A mintakertek a Fővárosi Állat- és Növénykertben kerülnek kialakításra. A nyertes osztályok, a Szamóca Kiskertész Tanoda irányításával kiskerteket alakítanak ki a FÁNK területén. A kertek gondozását a gyerekek végzik május-október között. A program által megszerzett tapasztalatok, lehetőséget adnak saját iskolakertek kialakítására.
A program a Klimate KIC Central Hungary és a Fővárosi Állat és Növénykert támogatásával jön létre. A program a Transition Cities Flagship Green Fingers projekt része.

Olyan jelentkezőket várunk, akik részt vállalnak a kertek gondozásában is, napi 2 főt biztosítanak az ágyások önálló kezeléséhez!

A pályázatokat a: szamocatanoda@gmail.com címre várjuk, 2015. május 5-ig. Eredményhirdetés 2015. május 11. A mintakertek beültetése májusban zajlik.
A pályázaton tüntessék fel a résztvevő osztály és iskola elérhetőségeit, és a vezető pedagógus elérhetőségeit valamint a gyerekek neveit.
Bővebb információ:http://www.gyerekkertesz.hu/article/381-te_is_tudsz_kerteszkedni_-_palyazat_fovarosi_osztalyok_reszere/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...