2014. február 1., szombat

Sozial Marie társadalmi innovációs pályázat

A Szamóca Kiskertész Tanoda egyik projektjét beneveztük A Sozial Marie társadalmi innovációs pályázatra. Gyerekotthonban élő gyerekeknek tanítunk kertészkedést, útravalóként a felnőtt élethez. A közönség szavazás is hozzájárul a pályázó sikeréhez ezért örülnék, ha minél többen szavaznának ránk.
Klikk a linkre > klikk az "erre szavazok" gombra> klikk a mailen érkező visszaigazolásra> egy összeadás eredményének beírása.
Millió köszönet  a jövő kertész generáció nevében is :)

A program célja, megismertetni és megszerettetni a kertészkedést, gyerekotthonban nevelkedő gyerekekkel, hogy útravaló legyen számukra felnőttkorukban. Miután 2013-ban több hónapon át kertészkedtünk együtt egy budapesti gyerek otthonban élő gyerekkel az idei évben új erővel és nagyobb tervekkel folytatjuk a munkát. A program fenntarthatósága és hosszú távú megvalósítása érdekében az otthon pedagógusait is megtanítjuk a “Szamóca Tanoda ” gyerekcsalogató fortélyaira és a kertészkedés rejtelmeire. Így a jövőben mindig lesz az otthonban valaki aki a gyerekek tarisznyájába becsempéssze az útravalót.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...