2013. május 22., szerda

Iskola udvar rendezés a résztvevők szemszögébőlA kertészet világa
Paczalos Beatrix írása
Németh László Általános Iskola Göd

 Úgy gondoltuk, hogy a mi iskolánk is részt vesz ebben a kertészeti projektben, melynek lényege, hogy az iskolák kertjeit szebbé, méltóbbá tegyük.
 A Németh László Általános Iskola 7. c és 4. c csapata, 28 főt alkotva nekilátott a munkának. Nem vett sok időt igénybe, mert mindenki nagyon szorgosan és lelkesen dolgozott. A kastély melletti terület sokkal vidámabb és hangulatosabb lett. Ennek köszönhetően a gyerekeknek készült egy újabb hely, ahol önfeledten játszhatnak és beszélgethetnek,ahol csodálhatják a gyönyörű virágokat.
 A felsősök és alsósok nagyon jól dolgoztak együtt, "minden akadályt leküzdöttek": ástak, kapáltak, ültettek, locsoltak és ezt mind együtt vitték véghez. Az eredmény pedig kiváló lett!
 A különböző virágok még nem kerültek a helyükre ugyan, de ez már nem lesz kihívás! A munkának erre a részére 2 hét múlva kerül sor. A csapat összeállt, hogy újabb és újabb  kalandban vegyen részt,ügyeskedjen!
 Reméljük, ha készen lesz az egész kert mindenki szeretni fogja! Bármikor részt vennénk ilyen programokban!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...